Frivillige stillinger

Publisert: 18.02.2019

Redd Barna søker frivillige i Oslo og omegn til arbeid med barn som har opplevd vold i hjemmet

Søknadsfrist: Snarest

Har du lyst til å bidra til en aktiv hverdag for voldsutsatte barn? Redd Barnas frivillige gir barn positive opplevelser gjennom sosialisering og aktiviteter innenfor trygge rammer. Redd Barna Region Øst har en frivillig gruppe som møter barn som har opplevd vold hjemme og vi søker i den forbindelse flere frivillige til aktiviteter. Hvis du har et brennende engasjement for barn og har to timer i uka eller måneden å avsette, håper vi å høre fra deg! 

Det er behov for frivillige til både søndagsgruppen vår og onsdagsgruppen (med leksehjelp). 

  • Vi trenger frivillige til onsdagsgruppen som kan delta en kveld annenhver uke
  • Vi trenger frivillige til søndagsgruppen som kan delta siste søndag i måneden annenhver måned (ca. 8 ganger i året)

Send mail til usman.khan@reddbarna.no hvis du er interessert i å bli med på laget!  

Alle frivillige må: 

- Være fylt 20 år  
- Levere politiattest før man starter som frivillig 
- Signere Redd Barnas retningslinjer for frivillige 
- Forplikte seg til å være frivillig i minimum ett år  
- Være medlem av Redd Barna eller PRESS  
- Delta på opplæring 

Redd Barna tilbyr: 

- Opplæring i Redd Barnas verdigrunnlag og arbeidsprinsipper, spesielt FNs barnekonvensjon, som er grunnlaget for organisasjonens arbeid  
- Opplæring og oppfølging fra ansatte og andre frivillige i Redd Barna 
- Attest/bekreftelse etter endt engasjement 

Du kan lese mer om Redd Barnas arbeid på krisesenter her 

Publisert: 15.02.2019

Redd Barna søker frivillig økonomiansvarlig til våre grupper som jobber direkte med barn

Søknadsfrist: Snarest

Har du lyst til å bidra til å holde orden på økonomien i en av våre grupper som jobber med barn? Redd Barna Region Øst har en frivillig gruppe som møter barn som har opplevd vold i hjemme og vi søker i den forbindelse etter en økonomiansvarlig som kan holde orden på gruppas økonomi. Hvis du har et brennende engasjement for barn og har par timer i måneden å avsette, håper vi å høre fra deg! 

Som økonomiansvarlig for en aktivitetsgruppe i Redd Barna har du ansvar for å sette opp budsjett for de planlagte aktivitetene for kommende halvår, og føre regnskap. Du har også ansvar for å søke om aktivitetsmidler fra Redd Barna gjennom hele året. Vi har egne søknadskjemaer som kan benyttes til dette. Økonomiansvarlig skal også refundere penger til de frivillige som er brukt under aktivitetene.

 Økonomiansvarlig vil få nødvendig opplæring og tett oppfølging fra regionskontoret. Send en mail til usman.khan@reddbarna.no hvis du er interessert.

 
Alle frivillige i Redd Barna må: 

- Være fylt 18 år  
- Levere politiattest før man starter som frivillig 
- Signere Redd Barnas retningslinjer for frivillige 
- Forplikte seg til å være frivillig i minimum ett år  
- Være medlem av Redd Barna eller PRESS  
- Delta på opplæring 

 

Redd Barna tilbyr: 

- Opplæring i Redd Barnas verdigrunnlag og arbeidsprinsipper, spesielt FNs barnekonvensjon, som er grunnlaget for organisasjonens arbeid  
- Opplæring og oppfølging fra ansatte og andre frivillige i Redd Barna 
- Attest/bekreftelse etter endt engasjement 

Du kan lese mer om Redd Barnas arbeid her.

Publisert: 15.02.2019

Styremedlemmer til Hovedstyre i IUG

Søknadsfrist: 24.02.2019

Lyst til å bidra til å oppnå bærekraftsmålene? Ønsker du å veilede en liten organisasjon med et stort potensiale til nye høyder? Ingeniører Uten Grenser (IUG) Norge søker styremedlemmer til Hovedstyre!

Publisert: 06.02.2019

Styremedlem i Fellesrådet for Afrika

Søknadsfrist: Snarest
Fellesrådet for Afrika er en solidaritets- og menneskerettighetsorganisasjon som arbeider for å utfordre de politiske og økonomiske strukturene og mekanismene som hindrer en rettferdig utvikling i Afrika. Vi ønsker å være en formidler av nyansert informasjon om det som skjer på det afrikanske kontinentet.
Ønsker du deg bedre kvalitet på norsk Afrika-debatt? Er du interessert i afrikansk politikk, økonomi eller utviklingsspørsmål? Har du lyst til å bidra i kampen for menneskerettigheter på det afrikanske kontinentet? Da bør du bli med i styret i Fellesrådet.
 
Har du lyst til å sitte i styret eller kunne tenke deg å få vite litt mer om hva det innebærer? Ta kontakt med Håvard Aagesen i valgkomitéen haavardaagesen@gmail.com, og les mer om oss på http://afrika.no/fellesradet
Publisert: 28.01.2019

Praktikantplass hos miljøstiftelsen ZERO

Søknadsfrist: Snarest

Ønsker du innblikk i en av Norges viktigste miljøstiftelser, nyttig arbeidserfaring fra organisasjonslivet og å bidra i klimasaken? Da bør du søke som praktikant til Zerokonferansen 2019.

Publisert: 21.01.2019

Frivillige til Oslo Afro Arts Festival

Søknadsfrist: Snarest

Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en årlig festival som setter fokus kunst og musikk med bakgrunn i afrikansk tradisjon og kultur. OAAF er en videreføring av Zimfest Oslo- en zimbabwisk kultur- og musikkfestival, som har vært arrangert siden 2014. For å kunne fortsette festivalsuksessen er vi avhengige av flere frivillige ildsjeler!

Vi ser etter personer som liker kunst, kultur og festival. Vi ønsker dere som kan bidra med talenter og smil for å gjøre Oslo Afro Arts festival 2019 til tidenes beste opplevelse både for deg og de besøkende. Ved interesse ber vi deg sende en e-post til volunteer@osloafroarts.no.

 

Gjennom Oslo Afro Arts Festival har vi som mål å eksponere og utdanne de enkelte verk og kollektive bidrag fra Afrikansk kultur. Festivalen finner sted på Grønland, hvor vi holder konserter og seminarer arrangert på ulike scener og lokaler. Vi har en rekke konsepter under festivalen som blant annet består av danseforestillinger, konserter, spoken- word/ poesi, foredrag og arrangementer for barn og unge. I tillegg til dette er arrangerer vi også afrikanske marked med slagord, mat, aktiviteter for barn og live- musikk.

 

Vi har også samarbeidet med en rekke festivaler, blant annet Oslo World, Mela-festivalen og Shoko -Festivalen, som er Zimbabwes største urban- culture festival. Vi startet dessuten i 2016 et kunstnerutveklingsprogram i samarbeid med nevnte Shoko-festival, som går under navnet A Spoken World. Gjennom dette prosjektet ønsker vi i OAAF å fremme nye talenter og profesjonelle utøvere, samt å være en plattform for samarbeid mellom internasjonale og nasjonale kunstnere og musikere.

 

Frivillig arbeid på Global

 

Flere muligheter på Frivillig.no