jakob-owens-168406.jpg

Julegaver for en bedre verden

Vil du gi en gave med mening? Her har vi samlet meningsfulle julegaver fra våre partnere.

KFUK-KFUM Norge har et deltakerfond som skal sørge for at alle, uansett familiens økonomiske situasjon, skal få delta på våre fritidsaktiviteter, leire, festivaler og kurs. I 2019 var det 124 barn og unge som fikk støtte fra deltakerfondet, og vi vet at det et økende behov. Du kan gi bort et "gavekort" på deltakerfondet til noen du er glad i, -så vil noen andre barn eller unge få glede av det!

listebilde_symaskin_1080x1080.png

Kirkens Nødhjelp

Her kan du gi bl.a. en geit, kyllinger, rent vann, solcellelamper, grønnsakhager og symaskiner til de som trenger det mest. Geiter er distribuert til sårbare kvinner i Kongo, mens de andre produkter er distribuert til folk i forskjellige land hvor Kirkens Nødhjelp arbeider. Gavene koster mellom 25- 2570 kroner.

bigstock-Set-Of-Glowing-Christmas-Bulbs-266202100.jpg

Regnskogsfondet

Et kjøp i Regnskogfondets nettbutikk gir deg muligheten til å gi bort en gave til en du er glad i, og samtidig gi en gave til orangutanger, elefanter, urfolk, planter, ja til hele regnskogen og vår fantastiske klode.

Plan Norge

PLAN Norge har forskjellige gaver, bl.a. juletrekuler, luer og neckwarmer, julekort, kunst, smykker og gavekort for behov i utlandet som vaksiner og rent vann. Gavene koster mellom 50– 1000 kroner.

I Unicefs nettbutikk kan man gi en praktisk gave til de som trenger det mest. De har alt fra myggnettinger og malariatabletter til sykler og telt, med priser fra 80 kroner.

Flyktninghjelpen

I Flyktninghjelpens nettbutikk kan man gi en gave til flyktninger i utlandet. Du bestemmer hva slags gave du vil gi, bl.a. rent vann, skolebøker, vinterklær, identitetsbevis, eller en geit. Priser fra 250 til 1000 kroner.

Julegave 1.jpg

Normisjon

Normisjons nettbutikk har forskjellige gaver bl.a. yakull og kashmir produkter, økologisk te, kaffe og sjokolade. I tillegg har du mulighet til å kjøpe et gavekort som støtter Normisjon sine prosjekter i utlandet. Gavene koster fra 39 til 500 kroner.

På Redd Barnas nettsider kan du gi varme og trygghet til barn som trenger det. Gavene koster fra 99 til 599 kroner og du kan betaler for forskjellige typer av klær, f.eks. luer, jakker og sko.

300501_jul-fb1080px-krokus_2.png

Norges Røde Kors

Med en julegave fra Røde Kors hjelper du barn som er skadet i krig og konflikt. Det burde være helt unødvendig å ønske seg helsehjelp eller protese til jul, men det er dessverre akkurat det altfor mange barn har behov for. Derfor selger vi julekort som bidrar med helsehjelp til de som trenger det.

FRAMTIDEN I VÅRE HENDER

Kjenner du noen som har alt, og som ville blitt glad for et bidrag til en bedre verden? Da har Framtiden i våre hender gaven du kan gi! Gi bort en gave som reduserer stresset rundt gaveshopping, som bidrar til en litt bedre verden og som gir god samvittighet!

csm_produsent_miljo_kaffe_2015_peru_364x768_4e3b4ae4a7.png

FAIRTRADE

I Fairtrade-systemet finnes det standarder for over 300 forskjellige råvarer og det finnes over 30 000 forskjellige produkter på verdensmarkedet. I Norge er kaffe, bananer, blomster, sukker, sjokolade og vin de største produktene.

Produkt_landingsside_crop.jpg

AMNESTY INTERNATIONAL

Det skal så lite til for å gjøre verden til et bedre og varmere sted. Å bry seg handler nemlig ikke bare om de store tingene som forandrer verden over natten, det handler også om det lille vi kan gjøre for de rundt oss. På boksen kan du kan selv skrive inn hva du er takknemlig for – enten det handler om å støtte sine nærmeste eller støtte en hjertesak.

Kjøper du et gavekort fra SOS-barnebyer gir du samtidig barn et trygt hjem og en omsorgsfull familie.

STRØMMESTIFTELSEN

Strømmestiftelsen har et utvalg gaver, både fysiske og symbolske. Gaver som gleder den du gir gaven til, samtidig som du bidrar i kampen mot fattigdom.